Bu duayı Allah’tan hayırlı ve helal bir bereket dileyerek niyet edin #ferhatatik #tasavvuf #dua

Aşağıdaki duayı Allah’tan hayırlı ve helal bir bereket dileyerek niyet edin ve sabah namazının bitiminde namazdan kalkmadan okuyun. Sonrasında ise 19 defa “Ya Fettah” esmasını zikir çekin. Bu işlemi 7 sabah ardarda olacak şekilde gerçekleştirin. Bereketinizdeki olumlu değişmeyi benimle de paylaşın 🤲
Allah dualarınızı kabul etsin.

Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme ya Rabbi Cebrâîle ve Mîkâile ve İsrâfile ve Azrâile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube ve münzilel berakâti vet Tevrâti vez-Zebûri vel İncili vel Furkan. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim. Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va’dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es’elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.
Amin.

#bereket #bereketduası #dua #ilimkutusu #ferhatatik #ayşegülkorkusuz #yazar #dua #tasavvuf #sufiokulu

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: