Bu müthiş dua sizi hayallerinize kavuşturacak ev sahibi olabilmek için #dua #ilimkutusu #sufiokulu

Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “AllahTeâla hazretleri diyor ki: Kulum, hakkımda nasıl bir zan yürütürse ben öyleyimdir. O, beni anınca ben onunla beraberim. O beni içinden geçirirse, ben de onu içimden geçiririm. O, beni bir cemaat içerisin­de anarsa, ben de onu, onunkinden daha hayırlı bir cemaatte anarım. O, bana bir karış yaklaşırsa, ben ona bir arşın yaklaşırım. O bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim.”

Allah’a güvenin. Her gün bu duayı okuyun.

Bismillahirrahmanirrahim.
Kulillâhumme mâlikel mülki tü’til mülke men teşâü ve tenziul mülke mimmen teşâü ve tüızzü men teşâü vetüzillü men teşâü bi yedikel hayrİnneke alâ külli şey’in kadîrTûlicül leyle fin nehâri ve tûlicün nehâra fil leyli ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuticül meyyite minel hayyi ve terzüku men teşâü bi ğayri hısâb.
Amin.

Allah her birinizi helal bir kazançla ev ve yuva sahibi etsin inşallah.

#evsahibiolun #ilimkutusu #ferhatatik #ayşegülkorkusuz #yazar #dua #tasavvuf #sufiokulu

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: