Kendi duanı kendin yaz #ferhatatik #ilimkutusu #tasavvufakademi

Kendi duanızı kendiniz yazıp üzerinizde taşıyın. Bu dua sizi tüm korktuklarınızdan ve tehlikelerden korur.

Bismillahirrahmanirrahim.
Allhümme ente Rabbi la ilahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabbül- arşil ‘azimi. Ma şaellahü kane. Vema lem yeşe-lem yekün. La havle vela kuvvete illa billahil’aliyyil’azim. A’lemu ennellahe ala külli şey’in kadir ve ennellahe kad ehata bikülli şey’in ilma. Allahümme inni eüzü bike min şerri nefsi ve min şerri külli dabbetin ente ahizun binasiyatiha. İnne Rabbi ala sıratın müştakım.
Amin

Bu duayı yazıp üzerinizde, aracınızda, çantanızda bulundurun.

Koruma duasının Türkçe anlamı;
Allah’ım benim Rabbim sensin. Senden başka bir ilah yoktur. Allah’ım sana inandım, sana dayandım ve sana güvendim. Sen bütün arş-ı alanın sahibisin. Ancak senin dediğin olur, senin dilediğin olur. Sen dilemezsen hiçbir şey olmaz. Kötülüklerden, şerlerden, belalardan görünen ve görünmeyenlerden korumak ancak senin iradenle olur. Allah her şeye kadirdir. Her şeyi kuşatmıştır. Allah’ım kendi nefsimin şerrinden ve her canlının şerrinden, belasından sana sığınırım. Beni muhafaza et, güvenli kıl.

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: