Sevdiğine kavuşturan kadim bir dua tertibi #ferhatatik #dua #ilimkutusu #tasavvufakademi

BEĞENDİĞİN BİRİSİYLE EVLENME DUASI

Çok etkili bir duadır.
Evlenmek her kulun hakkıdır. Evlenip bir aile kurmak düzenli aile kurmak huzurlu aile kurmak her kulun hakkıdır. Ancak hayırlı bir kısmetle evlenmek için Allah’a daima dua etmeli ve karşınızda hayırlı bir kısmet çıkması için dilek dilemelisiniz.
3 cuma sala vakti yeni ve beyaz bir mendil üzerine 489 kez, “Ya Fettah”, 41 kez Ffatiha” okunur. Sonra;
“Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme iftah bismikel fettah ukdete [kime okuyorsan filanın kızı/oğlu filana denilecek] velestaha ba’len saliha bi hakkı kelamikel kadim ve resulukel kerim ve bi elfi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellem.
Amin.”

şeklinde duamızı okuyup, bu mendili göğüs üzerinde cilde temas etmek üzere taşımaya başlıyoruz. Bu mendil yalnız okuma zamanlarında ve banyo boy abdesti gibi zamanlarda çıkacak. 22. gün sandığa veya dolaba koyarak korunacak. Kısa süre sonra Allah’ın izni ile beğeneceğiniz hayırlı bir talip karşınıza çıkacak.

#sevdiğinekavuşmaduası #kavuşmaduası

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: