Çocuk sahibi olmak isteyenlere çok güçlü dua tertipleri

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCBGhKXJNQo7bfUy1uTNi1vA/join

“Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürür ve o su ile iftar ederse Cenab-ı Hak bu isimlerin hürmetine kendisine makbul bir çocuk ihsan eder.

Ayrıca aşağıdaki ayetler de dua makamında okundukları zaman, çocuk istemeye ve hayırlı evlatlarımızın olmasına neden olur.

1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.” (Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.) Bu ayeti geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürenin çocuk yapması mümkün olur.

2. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” (O yaratandır ve yoktan var edendir.) Bu ayeti 1054 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürenin çocuk yapması mümkün olur.

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer adet halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa “Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah’ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Her şey Allah’tan…

#çocuk #hamile #hamilelik #anneolmakistiyorum #hamileolamiyorum #cocukistiyorum”

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: