KARŞINIZDAKİNİN AĞZINI DİLİNİ BAĞLAMAK İÇİN DUA TERTİBİ

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCBGhKXJNQo7bfUy1uTNi1vA/join

“KARŞINIZDAKİNİN AĞZINI DİLİNİ BAĞLAMAK İÇİN DUA TERTİBİ

Öncelikle bilinmelidir ki, bu dua tertibi ve elbette benzerleri, kesinlikle kötü niyetle okunamazlar. Bir ortamda olumsuzluğu ve sıkıntıya neden olma ihtimali olan bi konuşmayı, iyi niyetle engellemek için okunurlar.

Buna göre kimi konularda konuşmasını engellemek istediğiniz birisi için onunla buluşmadan önce niyet edip 19 defa aşağıdaki ayetleri okuyoruz.

Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb Mâ eğnâ anhü mâlühû ve mâ keseb Seyeslâ nâren zâte leheb Vemraetühû hammâletelhatab Fî cî dihâ hablün min mesed.

Onunla buluşulduğu zaman ise yanındayken, niyet edip Fatiha okuduktan sonra, sürekli zikredebildiğinizce kalple ve dille “Ya Rafi” esmasını zikredin.

Allah hayır içeren her duanızı kabul etsin

#dilbağlama #ağızdilbağlama #susturandua”

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: