Uzaktaki helal sevdiğinin gelmesi için güçlü dua #sevgilingelsin #kavuşma #erkenkavuşlma #ilimkutusu

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCBGhKXJNQo7bfUy1uTNi1vA/join

“UZAKTAKİ HELAL SEVDİĞİNİN GELMESİ İÇİN GÜÇLÜ DUA

Üç gece üst üste yatsı namazını kılıp ardından seccadeden kalkmadan, bir Fatiha okuyup ardından 99 defa Ya Fettah esmasını okuyun ardından duanızı edip Allah’tan isteyin.

✅ Not: Kendi esmanızın bilinmesi önemlidir. Bunun ebcet rakamları ile öğrenilmesi SAHİH YÖNTEM DEĞİLDİR. SAHİH YÖNTEM OLAN ESMA ATLASI ile sahih bilgi sonucu öğrenmek için, çalışmalarımıza katılın. Bu ücretli çalışmalarımız için WhatsApp hattımızdan bilgi edinin: +905338730178

✅ Not: Hayatınızı değiştirecek tüm kitaplarımızı; www.dr.com.tr adresinden veya D&R Mağazalarından aşabilirsiniz. Hemen okuyun, hayatınız değişsin.

Sevabına nail olmak ve al ver dengesini Hakk için korumak üzre; paylaşımımızı beğenip, amin yazıp, paylaşmanızı rica ederim. Allah al ver dengesini koruyan sizlerden razı olsun, dualarınızı inşAllah kabul etsin.

#sevgilingelsin #kavuşma #erkenkavuşlma #ilimkutusu #ferhatatik “

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: