Hayatınız değişecek MUCİZE DUA İSM İ AZAM #ismiazam #esmaülhüsna #esmabulma #ilimkutusu

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCBGhKXJNQo7bfUy1uTNi1vA/join

“HAYATINIZ DEĞİŞECEK: MUCİZE DUA İSM-İ AZAM

Allah’ın en büyük ismi. Bir kısım bilginler, özellikle mutasavvıflar tarafından varlığı kabul edilir. Bu bilginlerin ve mutasavvıfların inancına göre İsm-i Azâm, halk tarafından bilinemez, yalnız peygamberler ve velilerce bilinebilir. İsm-i a’zâm ile yapılan tüm dualar kabul edilir, tüm istekler yerine getirilir. Bu ismi bilenler, olağanüstü işler yapabilirler. Meselâ Kur’an’da Hz. Süleyman kıssasında geçen ve “”yanında Kitap’tan bir ilim bulunan kimse”” olarak nitelenen kişi, Belkıs’ın tahtını İsm-i a’zam sayesinde göz açık kapayıncaya kadar geçen bir süre içinde getirmiştir (en-Neml, 27/40).

Bu iki dua her müslümanın okuması gereken dualardır. Hayatımızda bir defa olsun hale dönüşecek kadar odaklanıp bu iki duayı okumalıyız.

İsm-i A’zam:

Allah’ın bütün esmâ-i hüsnasının mânâsını içinde toplayan ismi. En büyük isim. Â’zam, “en büyük, en ulu, en azim” demektir. Buna göre, ism-i â’zam, “ilâhî isimler arasında bütün isimleri ihtiva eden en kapsamlı isim” demek olur. Hangi ismin ism-i â’zam olduğunu bilmek herkese nasip değildir.

Bismillâhirrahmânirrahim.
“”Yâ Cemîlu Yâ AllâhYâ Karîbu Yâ AllâhYâ Mücîbu Yâ AllâhYâ Habîbu Yâ Allâh””
 “”Yâ Raûfu Yâ AllâhYâ Atûfu Yâ AllâhYâ Ma’rûfu Yâ AllâhYâ Latîfü Yâ Allâh””
“”Yâ Azîmü Yâ AllâhYâ Hannânü Yâ AllâhYâ Mennânü Yâ AllâhYâ Deyyânü Yâ Allâh””
“”Yâ Subhânü Yâ AllâhYâ Emânü Yâ AllâhYâ Bürhânü Yâ AllâhYâ Sultânü Yâ Allâh””
“”Yâ Müste’ânü Yâ AllâhYâ Muhsinü Yâ AllâhYâ Mütealü Yâ AllâhYâ Rahmânü Yâ Allâh””
“”Yâ Rahîmü Yâ AllâhYâ Kerîmü Yâ AllâhYâ Mecîdü Yâ AllâhYâ Ferdü Yâ Allâh””
“”Yâ Vitru Yâ AllâhYâ Ehadü Yâ AllâhYâ Samedü Yâ AllâhYâ Mahmûdu Yâ Allâh””
“”Yâ Sadıka’l-va’di Yâ AllâhYâ Aliyyü Yâ AllâhYâ Ganiyyü Yâ AllâhYâ Şâfî Yâ Allâh””
“”Yâ Kâfî Yâ AllâhYâ Muâfî Yâ AllâhYâ Bâkî Yâ AllâhYâ Hâdî Yâ Allâh””
“”Yâ Kâdiru Yâ AllâhYâ Sâtiru Yâ AllâhYâ Kahhâru Yâ AllâhYâ Cebbâru Yâ Allâh””
“”Yâ Gaffâru Yâ AllâhYâ Fettâhu Yâ Allâh””

Ardından;

(Eller açılır)
“Bismillahirrahmanirrahim.
Yâ rabbe’s-semâvâti ve’l-ard, yâ zelcelâli ve’l-ikrâm. Es’elüke bi hakkı hâzihi’l-esmâi küllihâ en tüsâlliye alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Muhammed, verham Muhammeden kemâ salleyte ve sellemte ve bârekte ve râhimte ve terahhamte alâ ibrâhîme ve alâ âli ibrâhime fil alemin. Rabbenâ inneke hamîdun mecid. Birâhmetike yâ erhâme’r-râhimin. Velhamdü lillâhi rabbi’l-âlemin.
Amin.” denir.

✅ Not: Kendi esmanızın bilinmesi önemlidir. Bunun ebcet rakamları ile öğrenilmesi SAHİH YÖNTEM DEĞİLDİR. SAHİH YÖNTEM OLAN ESMA ATLASI ile sahih bilgi sonucu öğrenmek için, çalışmalarımıza katılın. Bu ücretli çalışmalarımız için WhatsApp hattımızdan bilgi edinin: +905338730178

✅ Not: Hayatınızı değiştirecek tüm kitaplarımızı; www.dr.com.tr adresinden veya D&R Mağazalarından aşabilirsiniz. Hemen okuyun, hayatınız değişsin.

Sevabına nail olmak ve al ver dengesini Hakk için korumak üzre; paylaşımımızı beğenip, amin yazıp, paylaşmanızı rica ederim. Allah al ver dengesini koruyan sizlerden razı olsun, dualarınızı inşAllah kabul etsin.

#ismiazam #esmaülhüsna #esmabulma #ilimkutusu #ferhatatik “

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: