BÜYÜK AŞK DUASI #aşkduası #sevgiduası #aşıketmeduası #kavuşmaduası #döngelduası #birleşmeduası

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCBGhKXJNQo7bfUy1uTNi1vA/join

“BÜYÜK AŞK DUASI

Hem kavuşmak hem barışmak için…
Samimiyetle okununca mucizeler yaratan dua

Öncelikle, helal sevdiğinize sizi, sevdiğinizi size Allah bağışlasın. Kalbinizden geçen dünyevi aşkın sonucunu hayırla yaşamanızı ve bir ömür mutlu olmanızı dilerim. Amin deyip yoruma “amin” yazacak ve bu duayı kaydedip, başka kardeşlerimizle de paylaşan kardeşlerimden Allah razı olsun.

Değerli kardeşlerim;
Dinimizde aşk duası, sevdiğimiz bir kişinin kalbini kazanmak, ilişkimizi güçlendirmek veya evlilik gibi konularda yardım istemek için yapılan dualardır. Bu dualar, samimiyetle yapıldığında etkili olabilir. Duaların düzenli olarak okunması önemlidir. Dualar, sadece dudaklardan okunmamalıdır, kalpten dua edilmelidir.

✅ Okunacak dua aşağıdadır. Bu duayı gece yarısından sonra 7 defa okuyun. (Sevdiğiniz kişinin adını ve kendi adınızı okunacağınız yerlere dikkat edin.)

Bismillâhirrahmânirrahîm.
Allahümme fâtırıssemavati vel ardı âlimülgaybi veşşehadeti. Allahümme inni a’hedü ileyke ahden fî hazihil hayatid dünya Inneke entellahü lâ ilâhe illâ ente vahdeke lâ şerike leke ve enne Muhemmeden abdüke ve resûlüke fela tekilni ilâ nefsi darfate aynin feinneke in tekilni ilâ nefsi tukarribüni minneşşerri ve tüba’id jnî minel-hayri ve inni lâ âsiku illâ birah-metike fec’al rahmetike lî ahden indeke tufinihî yev-mel kıyameti inneke lâ tuhlifül-miâd.Ente ya rabbi hasbi ala (burada ilgi duyulması istenen kişinin ismi söylenir) a’tıf kalbehü alleyye ve zellilhü li.
Amin.

Allah kabul etsin.

#aşkduası #sevgiduası #aşıketmeduası #kavuşmaduası #döngelduası #birleşmeduası #barışmaduası #aşk”

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Dualar

KABİR AZABI ÇEKECEK OLAN 7 İNSAN. BUNLARIN İÇİNDE SENDE VAR MISIN ?

#tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu #ayşegülkorkusuz ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları:
Dualar

EŞİNİZ SİZİN SÖZÜNÜ DİNLEMİYOR HEP AİLESİNİ Mİ DİNLİYOR HEMEN 1 DAKİKADA BU DUAYI OKU

#ayşegülkorkusuz #tasavvuf #sufiokulu #ferhatatik #dua #ilimkutusu ⬇️ ⬇️ ⬇️ ❇️ Hocamız hakkında her şey: https://www.ferhatatik.com https://www.ferhatatik.com/tr ✅ Instagram ana sayfaları: