ESMA ATLASI İLE ALLAH’IN SİZDEKİ ADI’NI BULMA ÇALIŞMASI

✅ Çalışmamızda tüm bilgiler sizlere yazılı olarak veriliyor ve ödevlerle ilerleniyor. Toplam 3 ödev ve 3 Esma ritüeli ile çalışılıyor.

✅ Yapacağımız çalışma ile ve verilen ödevlerle herkesi kendisine ait olan özel esmasının ne olduğuna doğru bir yolculuk yapıyoruz.

✅ Her Esma kişinin hayatında yaşadığı şeyleri neden yaşadığı konusunda bizi bilgilendiriyor. Allah’ın sizdeki adı ile huzurlu yaşamanın yolunu bulun.

✅ Tüm çalışmalar WhatsApp üzerinden paylaşılıyor.

🧿 Kullanılan Esma Atlası sistemi türünde tektir.

✅ Herkesin ihtiyacı olan Esmaların da kendisi için gerekli okuma şekli ve adeti veriliyor. Nerede ne şekilde kullanacağı öğretiliyor.

✅ Çalışma, ödevler ve Kuran okumaları tamamlandığında katılımcıya esması ve esması ile birlikte neler yapabileceği hakkında bir Esma mektubu sunuluyor.

✅ Esmamız, hayatımızda yaşadığımız her şeyin neden sonuç ilişkilerini bize sunar. Yaşayacaklarımızla ilgili bakış açımızı en iyi şekle getirmemizi sağlar. Hayatımızdaki sınavlarımızı nasıl aşacağımızı anlatır.

➡ Sistem şöyle ilerlemektedir:

Esma çalışmasında yapmanız gereken adımlarını şu şekildedir;

Öncelikle Hoş geldiniz.

Yaklaşık 4 hafta kadar sürer. Tüm Esmaları ve ödevleri yaparken nasıl bir yol izleyeceğinizi size göndereceğim. Bu çalışmada DERS ANLATIMI YOKTUR. Ödevlerle ilerlenmektedir, çok huzur verici ve kolaydır merak etmeyin. Ödevlerinizi size göndereceğimiz form üzerinde yapacaksınız, forma dilediğiniz kadar ekleme çıkarma yapabilirsiniz, dilediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz. Tamamlandıktan sonra bana mutlaka haber vermelisiniz. Esma mektubunuzun hazırlanması için hocamıza bilgi vereceğim. En son hocamız Esma Atlası yöntemi ile Kuran üzerinden, “Esmanız size özel mektup” halinde verecek.

✅ Her aşamada sizlere yardımcı olacağız. Hemen kayıt için bize onay vermemiz ve “Esmamın Ferhat Hocam tarafından bulunup bana tanıtılmasına niyet ediyorum” demeniz yeterlidir.

Hayatınıza büyük bir anlam katacak Allah’ın size armağan ettiği esmanıza şimdiden hoş geldiniz.

UNUTMAYIN;

Her bir mümin için, Allah’ın isim ve sıfatlarını, yani El-Esma-ül Hüsna’sını yani Allah’ın sizde ki Adı’nı öğrenmek, ilmin en yücesi ve en şereflisidir.

Ferhat Atik Eğitimleri için https://wa.me/905338730178 WhatsApp linkinden bilgi alabilirsiniz.

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Eğitimler

ESMA ATLASI İLE ALLAH’IN SİZDEKİ ADI’NI BULMA ÇALIŞMASI

✅ Çalışmamızda tüm bilgiler sizlere yazılı olarak veriliyor ve ödevlerle ilerleniyor. Toplam 3 ödev ve 3 Esma ritüeli ile çalışılıyor.
Eğitimler

YENİDEN SEN “TASAVVUF DERSLERİ “ (Online Ders)

YENİDEN SEN “TASAVVUF DERSLERİ “ Çağdaş Tasavvuf yolu ile kişisel gelişim çalışıyoruz. “Yeniden Sen” eğitimleri oldukça yoğun, etkili ve tercih