Bire Bir Tasavvuf Terapi Seansları/Dersleri

Bire Bir Tasavvuf Terapi Seansları/Dersleri

Teke tek olduğundan birlikte karar verilerek dilediğimiz zaman başlar. Teke tek seans şeklinde haftalık 45 dakikalık özel tasavvuf dersi veya aynı sürede travma tedavi ve tasavvufla şifalanma gibi her konudaki içerikle tamamen size ait olacak gün ve saat belirliyoruz. Sizin istediğiniz aralıkta bu saatlere uyarak ilerliyoruz. Haftada bir, 15 günde bir gibi çalışmalarımız oluyor. Bu tamamen sizin talebinize göre gerçekleşir ve planlanır. İçeriğinde derinlemesine çalışmaların haricinde birçok bilginin olduğu, çağdaş ve bilimsel ilerleyeceğimiz, tasavvuf ve ismini “Allah bilimi” dediğim bir şekilde müfredat hazırlayacağımız bir çalışma olacak. Burada dilediğiniz yerde soru cevapla ilerleyebileceğiz. Bununla birlikte konuları sadece ben değil sizin istediğiniz şekilde de belirleyeceğiz. Bireysel çalışma çok özel ilerlenen bir çalışma. İçerisine tasavvuf dersleri veya diğer dersleri de koyabileceğimiz ve dilenirse travmatik terapilerin de yapıldığı bir çalışma türü.

Yazıyı Paylaş

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Eğitimler

ESMA ATLASI İLE ALLAH’IN SİZDEKİ ADI’NI BULMA ÇALIŞMASI

✅ Çalışmamızda tüm bilgiler sizlere yazılı olarak veriliyor ve ödevlerle ilerleniyor. Toplam 3 ödev ve 3 Esma ritüeli ile çalışılıyor.
Eğitimler

YENİDEN SEN “TASAVVUF DERSLERİ “ (Online Ders)

YENİDEN SEN “TASAVVUF DERSLERİ “ Çağdaş Tasavvuf yolu ile kişisel gelişim çalışıyoruz. “Yeniden Sen” eğitimleri oldukça yoğun, etkili ve tercih